Revalidatie


OrthoFysiX biedt naast eerstelijns fysiotherapie en ergotherapie ook tweedelijns medisch specialistische revalidatiezorg aan. Onze praktijk is namelijk één van de locaties van Reva Clinic.

Revalidatie richt zich op klachten als chronische pijn, onbegrepen lichamelijke klachten en onvoldoende/vertraagd herstel na letsel, operatie of ziekte. De revalidatiearts leidt het multidisciplinaire revalidatietraject. Fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en anderen zorgverleners kunnen betrokken zijn bij de behandeling.

Bij OrthoFysiX kunt u zowel overdag als ‘s avonds terecht voor revalidatiezorg waardoor u een intensief traject makkelijk kunt combineren met andere verplichtingen. Er zijn geen wachtlijsten dus u kunt direct starten met het revalidatietraject. We hechten sterk aan korte lijnen en goede communicatie.

1-gewichtje-rood-blauw-meisje

Bij de eerste afspraak vindt een uitgebreide intake plaats met de casemanager. Hierna volgt een afspraak met de revalidatiearts. Deze bepaalt samen met u het revalidatietraject en bepaalt welke zorgverleners hierbij nodig zijn. De behandeling bestaat uit verschillende therapieën. Dit kunnen zowel individuele als groepstherapieën zijn.  Het behandelteam komt regelmatig bijeen om de voortgang te bespreken en zo nodig het behandelplan bij te sturen.

Meer informatie?

Bel 030-2547094 of stuur een mail naar info@revaclinic.nl.
Meer informatie is te vinden op de website van Reva Clinic.