Kwaliteit


Pluspraktijk

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan zoals OrthoFysix in Utrecht.

Naar de website

Topzorg praktijk

OrthoFysiX is een TopZorg fysiotherapiepraktijk van Menzis. De praktijk voldoet daarmee aan de hoogste eisen die Menzis stelt op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Naar de website

Privacy

Bij OrthoFysiX vinden we het van groot belang om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Als u bij OrthoFysiX komt, is het noodzakelijk dat wij bepaalde gegevens van u vastleggen. In dit privacy statement staat beschreven op welke wijze we met uw persoonlijke informatie omgaan en wat uw rechten zijn met betrekking tot de verwerking van uw gegevens.

Klik op de volgende link voor ons volledige privacy statement: Privacy statement Orthofysix

 

Heeft u nog vragen? 
Mocht u vragen hebben over de privacy en veiligheid van uw gegevens, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u een vermoeden heeft dat er een datalek heeft plaats gevonden, of u komt een zwakte in ons privacy beleid tegen, vernemen wij dat uiteraard graag. Dat mag ook anoniem. Als het om gevoelige informatie gaat willen we u vragen de e-mail versleuteld aan ons de versturen.

 

Informatie Centrum:                   030 – 231 75 51

E-mail:                                        info@orthofysix.nl

Netwerken


Binnenstad Gezond

Stichting Binnenstad GEZond! stelt zich ten doel het stimuleren, faciliteren en ondersteunen van geïntegreerde eerstelijnszorg in de Binnenstad van Utrecht. Zij wil daarbij aanspreekbaar zijn voor de eerstelijnszorg. De inzet is om, daar waar mogelijk, de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners nog meer te structureren en te verbeteren.

Naar de website

CQC Orthonet

CQC levert de hoogste kwaliteit in fysiotherapeutische en orthopedische ketenzorg. Dankzij een landelijk netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten en orthopedisch chirurgen helpt CQC patiënten snel en effectief van hun bewegingsklachten af.

Naar de website