OrthoFysiX, voor fysiotherapie PLUS!


Cliënten met problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat staan bij OrthoFysiX centraal. De praktijk onderscheidt zich door:

  • actieve aanpak en behandelmethodes
  • persoonlijke aandacht en begeleiding
  • pre- en postoperatieve begeleiding op maat
  • specifieke expertise op het gebied van de knie, schouder en rug
  • geen wachtlijst en u kunt bij ons binnen 48 uur terecht.
  • behandeling is mogelijk zonder verwijzing.

Wij onderscheiden ons op het gebied van sport- en orthopedische revalidatie door gebruik te maken van een revalidatie- en evaluatiesysteem, de IsoForce.
Klik hier voor meer informatie.
PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

logo PlusPraktijk

Ruim 2,5 miljoen Nederlanders hebben hun zorgverzekering afgesloten bij Zilveren Kruis Achmea. Zilveren Kruis is daarmee een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Zilveren Kruis heeft een speciale studenten-zorgverzekering. Behalve voor verzekerden van Zilveren Kruis Achmea zijn wij ook PlusPraktijk voor verzekerden van Agis, FBTO en Interpolis.

logo Zilveren Kruis Achmea

OrthoFysiX is een TopZorg fysiotherapiepraktijk van Menzis. De praktijk voldoet daarmee aan de hoogste eisen die Menzis stelt op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. De eisen zijn ontwikkeld door Menzis samen met de fysiotherapeuten en patiëntenverenigingen. Als u kiest voor een TopZorg fysiotherapiepraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen. Klik hier voor meer informatie.

topzorg

Al onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten zijn geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie (CKR). Dit register is hier in te zien.
Wilt u meer weten over ons team? Klik dan hier.

Direct een afspraak maken?

Een afspraak kunt u gemakkelijk en snel maken via de website: