Verhuizing locatie

OrthoFysiX is per 1 oktober 2018 volledig overgegaan naar gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van het pand. De ingang bevindt zich aan de Nicolaas Beetstraat 2a. De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is zowel via de trap als via de lift bereikbaar. Bent u slecht ter been en komt u het trapje aan de buitenzijde van het pand niet op? Maak dan gebruik van de ingang van Huisartsenpraktijk Mariahoek aan de Singel (Catharijnesingel 64).

Wij werken in het gezondheidscentrum nauw samen met huisartsenpraktijk Mariahoek aan de Singel. Op de eerste verdieping zijn verschillende disciplines werkzaam, waaronder psychologie, buurtzorg, podotherapie, oefentherapie Mensendieck, logopedie en diëtetiek.

Wij zitten per 1 oktober 2018 dus niet meer op Catharijnesingel 82. Neem contact op voor meer informatie.

 

Logo Mariahoek definitief 300 dpi

 

OrthoFysix aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie!

Orthofysix is aangesloten bij het Keurmerk. Dit is voor u een garantie voor de hoogste kwaliteit van onze praktijk en ons fysiotherapeutisch handelen.  Fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij het Keurmerk, streven naar voortdurende verbetering van hun kwaliteit en efficiency, onder meer door het uitwisselen van kennis en ervaring, voortdurende bijscholing en coaching. Als patiënt kunt u, mede dankzij onze aansluiting, rekenen op de beste en modernste behandeling!

Effectiviteitsaudit

Op 2 oktober 2015 heeft OrthoFysiX de effectiviteitsaudit gehaald! Onze praktijk is al jaren Pluspraktijk en heeft al vele plusaudits behaald. Hiermee voldoet OrthoFysiX al jaren aan allerlei kwaliteitseisen. De effectiviteitsaudit vormt de start van het effectiviteitstraject. Met dit traject wordt door OrthoFysiX gewerkt aan continue kwaliteitsverbetering van de fysiotherapeutische zorg.

Heeft u vragen over wat het effectiviteitstraject inhoudt? Vraag het aan uw therapeut!

Tweede behandellocatie!

OrthoFysiX heeft sinds juni 2015 een tweede behandellocatie. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel. De ingang bevindt zich aan de Nicolaas Beetstraat 2a. De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is zowel via de trap als via de lift bereikbaar. Bent u slecht ter been en komt u het trapje aan de buitenzijde van het pand niet op? Maak dan gebruik van de ingang van Huisartsenpraktijk Mariahoek aan de Singel (Catharijnesingel 64).

Wij werken in het gezondheidscentrum nauw samen met huisartsenpraktijk Mariahoek aan de Singel. Op de eerste verdieping zijn verschillende disciplines werkzaam, waaronder psychologie, buurtzorg, podotherapie, oefentherapie Mensendieck, logopedie en diëtetiek.

Onze locatie op Catharijnesingel 82 blijft bestaan. De baliemedewerker of uw behandelend fysio- of ergotherapeut informeert u over uw behandellocatie.

 

Logo Mariahoek definitief 300 dpi